Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Cea de-a treia intalnire a Comitetului Consultativ al UTCN, 19 martie 2018

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a fost gazda celei de-a treia întâlniri a Comitetului Consultativ al Rectorului UTC-N, din care fac parte 12 companii reprezentative pentru mediul economic de inserție al Universității. Întâlnirea a avut loc la sediul acesteia, în data de 19 martie 2018.

 

Temele abordate au cuprins informații actualizate privind activitatea Universității de la ultima întrevedere, iar în a doua parte a întâlnirii, participanții au purtat discuții libere referitoare la educația antreprenorială în inginerie la UTCN, punctând aspecte precum cadrul, scopul și în special provocările pe care le întâmpină Universitatea în procesul educațional raportat la antreprenoriat.

 

Participanții prezenți la discuții și-au exprimat poziția „pro” vis-a-vis de necesitatea Universității de a dezvolta atitudinea antreprenorială a studenților, numind câteva instrumente menite să ajute Universitatea în acest scop: cursuri de antreprenoriat, proiecte, cursuri financiare, mentorat etc.

 

Reprezentanții companiilor membre ale Comitetului Consultativ și-au exprimat deschiderea către continuarea colaborării cu Universitatea și și-au oferit sprijinul pentru demararea unor acțiuni specifice, astfel încât să se ajungă la atingerea obiectivelor stabilite, prin înlăturarea constrângerilor existente și conceperea unui plan de acțiune.

 


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus