Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Comitetul Consultativ al UTC-N, 27 noiembrie 2019, intalnire

Miercuri, 27 noiembrie 2019, a avut loc întâlnirea de lucru între conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTC-N) și Comitetul Consultativ al Rectorului. Reprezentanții unora dintre cele mai mari companii din zonă au fost prezenți într-o întâlnire extrem de fructuoasă alături de conducerea UTC-N, în care comunicarea a fost activă și dinamică, s-au prezentat proiectele aflate in derulare precum si cele in dezvoltare, comune intre UTC-N și mediul socio-economic și s-au concluzionat acțiuni viitoare pe termen scurt și mediu privind colaborarea în cadrul ecosistemului.

 

Companiile s-au poziționat în postura unor parteneri activi, interesați de calitatea și sustenabilitatea învățământului universitar tehnic de la Cluj. Conducerea Universității Tehnice a exprimat ferm deschiderea și receptivitatea spre a identifica împreună cu mediul socio-economic, instrumentele care să dezvolte și să consolideze educațiea antrepenorială prin care Universitatea să răspundă cerințelor evolutive ale marilor companii din domeniu.

 

Comitetul Consultativ al Rectorului este format din 12 membri, personalităţi reprezentative din domeniul socio-economic la nivelul regional de inserție al universității şi rămâne deschis pentru colaborarea cu reprezentanţii celorlalte mari companii.

 

 


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus