Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Intalnire intre UTC-N si TenarisSilcotub, 28 februarie 2018

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a întâlnit miercuri, 28 februarie 2018, compania TenarisSilcotub, reprezentată de Bianca Aciu, de la departamentul resurse umane și responsabilă de relația cu universitățile. Din partea UTC-N au participat dna prorector Daniela Popescu, dl prorector Sergiu Nedevschi, dl decan Ionel Chicinaș, domnii prodecani Nicolae Crișan, Gheorghe Călin Rusu, Cornel Brișan, Gheorghe Sebestyen, dl Gheorghe Vușcan și reprezentanți ai Compartimentului pentru Relația cu Mediul Socio-Economic, Cristina Câmpeanu și Flavia Jașcău.

 

Pornind de la relațiile de colaborare dintre cele două entități, discuțiile s-au conturat în jurul subiectului promovare, Tenaris solicitând sprijinul UTC-N în privința intensificării acțiunilor de promovare a companiei în rândul studenților. Astfel, s-au propus din partea reprezentanților Universității soluții de comunicare eficientă a ofertelor pe care Tenaris le inițiază, precum diferențierea mesajului în funcție de specificul fiecărei facultăți, organizarea de workshop-uri, de asemenea specializate pe domenii de interes ale studenților, sau participarea companiei la evenimente de profil (târguri, expoziții). Compania Tenaris a fost încurajată să conceapă moduri inedite de promovare, pentru a-și asigura succesul acțiunilor.

 

Participanții din partea UTC-N și TenarisSilcotub au agreat să colaboreze în continuare, oferindu-și sprijinul reciproc în desfășurarea activităților.

 


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus