Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. C-tin Daicoviciu, nr. 15, Sala E13, Cluj Napoca

Telefon: 0264 202 329
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Masterat Bosch in parteneriat cu UTC-N

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a încheiat vineri, 14 iulie 2017, un parteneriat cu Grupul Bosch în România, privind lansarea programului de masterat în domeniul ingineriei electrice, intitulat “Sisteme și structuri electrice avansate”.

 

Programul masteral va fi lansat la începutul anului universitar 2017-2018, iar admiterea va avea loc în perioada 17-20 iulie 2017. Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca va oferi studenților merituoși burse de excelență în funcție de performanță. Beneficiarii burselor vor fi selectați în urma unui interviu, care se va desfășura la începutul fiecărui an de studiu.

 

Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca acordă o importanță deosebită inovării continue și lucrează la proiecte de tehnologie de ultimă oră. Având o colaborare strânsă cu alte centre de cercetare și dezvoltare din rețeaua globală Bosch, dar și cu fabrica locală din Jucu, cei peste 170 de ingineri din Cluj dezvoltă produse cu competențe înalte în software, hardware, ingineria fiabilității și mecanică. 

 


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus