Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Start Academia DpIT 2020

Programul de mentorat Academia DpIT oferă liceenilor posibilitatea de a se dezvolta în spiritul valorilor: inovație, antreprenoriat, munca in echipă, responsabilitate, leadership. Ajuns la a 6-a ediție, programul  iși demarează activitatea insoțit de mesajele de bunvenit din partea inițiatorului programului și al partenerilor din mediul economic si educațional.

”Cu „încredere”, „provocare” şi „reinventare” drept cuvinte cheie ale anului 2020, Liliana Stefan-Cazacu, preşedintele Asociaţiei Descoperă-ţi pasiunea în IT, îi ivită pe elevii participanţi în #AcademiaDpIT 2020 să pășească în această inedită călătorie din care ne dorim să acumuleze cât mai multe experiențele de neuitat...”.

 

Dr. ing. Ovidiu Petru Stan, Director al Compartimentului pentru Relaţia cu Mediul Socio-Economic la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, transmite un mesaj adresat atât din partea sa, cât şi din partea întregii conduceri a UTCN, felicitări elevilor care s-au înscris în AcademiaDpIT: “Acest program oferă plus valoare educaţiei tehnice dobândite în anii de liceu prin dezvoltarea de competenţe transversale, cum ar fi competenţe de proiectare tehnică a unui produs, lucrul în echipă, comunicarea cu clientul, gestionarea eşecului, şi de fapt, o abordare generală a unei perspective antreprenoriale.”

Detalii program:

https://dpit.ro/despre-program/

https://www.facebook.com/descoperatipasiuneainit/

https://www.facebook.com/descoperatipasiuneainit/videos/683336589152453/


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus