Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. C-tin Daicoviciu, nr. 15, Sala E13, Cluj Napoca

Telefon: 0264 202 329
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Transilvania Executive Education lanseaza noua specializare - Tech EMBA

Transilvania Executive Education (TEE), în cadrul parteneriatului cu Universitatea Hull din Marea Britanie, din care face parte și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, lansează o nouă specializare adresată domeniului IT - Tech EMBA, care include cursuri despre managementul infrastructurii, securitate cibernetică, managementul sistemelor software şi inovație.

 

Programul EMBA este acreditat internațional de The Association of MBAs şi de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Cursurile se desfăşoară pe parcursul a 2 ani şi sunt susținute de profesori internaționali de la Universitatea Hull. Diploma de absolvire a EMBA University of Hull este internaţională, acordată de Universitatea Hull.

 

Specializarea Tech EMBA se adresează în special persoanelor din management, care au certificat de competență lingvistică pentru limba engleză.

 

Școala de business a fost lansată acum 4 ani și reprezintă un parteneriat între mediul academic și cel de business.

 

Pentru detalii accesați documentul atașat și link-ul: https://www.facebook.com/utcluj.ro/photos/a.200127156812497/1184490788376124/?type=3&theater.© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus