Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

UTCN - gazda The 2nd Workshop of International Network for Higher Education in Engineering (INHEE) în 27-28 aprilie 2017

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a fost gazda celui de-al doilea workshop al rețelei International Network for Higher Education in Engineering (INHEE), care a avut loc la Cluj-Napoca în perioada 27-28 aprilie 2017.

 

Participanții prezenți au fost atât reprezentanți din partea a șapte Universități europene, din țări precum Spania, Franța, Suedia, Austria, Polonia, Italia și Germania, din partea UTCN, cât și reprezentanți ai mediului privat.

 

Scopul conferinței a fost acela de a facilita colaborarea universităților partenere în domeniul Mecatronicii, prin identificarea posibilelor oportunități de colaborare și stabilirea acțiunilor de urmat în vederea fructificării relațiilor dintre membri.

 

Reprezentanții Compartimentului pentru Relația cu Mediul Socio-Economic au participat activ la workshop, reamintind de rolul Universității de punte între mediul academic și cel economic și oferindu-și suportul participanților prezenți pentru a contribui la acțiuni viitoare comune ale universităților membre ale rețelei.


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus