Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. C-tin Daicoviciu, nr. 15, Sala E13, Cluj Napoca

Telefon: 0264 202 329
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Comitetul Consultativ al UTC-N, reuniune in 28 septembrie 2017

Conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTC-N) întâlnește joi, 28 septembrie 2017, într-o ședință de lucru, pentru a doua oară, Comitetul Consultativ al Rectorului, reuniune care va avea loc la Rectoratul UTC-N.

 

Comitetul Consultativ al Rectorului este format din 12 membri, personalităţi reprezentative din domeniul socio-economic la nivelul regional de inserție al Universității şi rămâne deschis pentru colaborarea cu reprezentanţii celorlalte mari companii. Din componenţa actuală fac parte: Horia Ciorcilă - Președinte, Banca Transilvania (BT); Proutcha Falk - General Manager, Star Transmission (STC) & Star Assembly (STA); Konrad Kaschek - Plant Manager, Bosch Group; Balazs Hopka - General Manager, Emerson; Mihaela Popescu - General Manager, TenarisSilcotub; Teofil Mureșan - Chief Executive Officer, Electrogrup; Voicu Oprean - CEO, AROBS Transilvania Software; Dorin Stoian - General Manager, COMELF SA; Cristian Bulboacă - General Manager, CON-A; Nicolae Petri - Director DIFERIT; Jon Kevin Loebbaka - President, Universal Alloy Corporation; Markos Tiberiu - Vice-President, The German-Romanian Economic Association for the North West Region-DRWSM.

 

Agenda întâlnirii cuprinde o informare asupra activității UTC-N, relația Universității cu mediul socio-economic, precum și acțiuni viitoare pe termen scurt și mediu privind strategia de colaborare în cadrul ecosistemului.

 

Open Innovation 2.0 Conference 2017, in 13-14 iunie 2017 la Cluj-Napoca

În perioada 13-14 iunie 2017 va avea loc Conferința Internațională Open Innovation 2.0, organizată la Cluj-Napoca de către DG CONNECT - Comisia Europenă, Grupul de Strategie şi Politici în Domeniul Inovării Deschise (OISPG) şi Comitetul European al Regiunilor, în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca, ARIES Transilvania şi alţi actori relevanţi ai ecosistemului regional de inovare.

 

La eveniment vor lua parte peste 400 de participanţi: factori de decizie politică, specialişti în domeniul inovării, clustere din toate domeniile de activitate, companii din toată Europa, precum şi alţi actori interesaţi de această temă.

 

În acest an, tema generală a conferinţei este Open Innovation 2.0: The Platform for Digital Innovation. În cadrul evenimentului vor fi împărtăşite exemple de bune practici de la nivel operaţional şi strategic cu cel mai bun posibil impact pozitiv asupra reînnoirii industriei și societății.

 

Cea de-a 5-a ediție a conferinței va fi precedată în perioada 10 - 11 iunie 2017 de Innovation Dialogue, un eveniment care aduce împreună oameni din diferite țări, medii și din diverse domenii, cu scopul de a răspunde provocărilor din lumea reală prin abordări inedite.

 

Pentru a adăuga valoare evenimentului, în data de 12 iunie, Consorţiul Clusterelor din Transilvania va organiza un eveniment de matchmaking pentru clustere, parcuri industriale, companii și universităţi, pentru a discuta proiecte de cooperare inovative, iar în seara primei zile a conferinței va avea loc gala Innovation Luminary Awards.

 

https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/open-innovation-20-conference-2017

Workshop interactiv BCR in 23 mai 2017

.

Ziua Portilor Deschise la Emerson, 19 mai 2017

Echipa Emerson te invită la TIMP PETRECUT ÎN CAMPUS!
Scopul evenimentului este ca studenții să aibă ocazia de a interacționa cu specialiștii din diferite domenii de activitate, de a înțelege care este specificul activității și de a experimenta atmosfera de lucru din cadrul EMERSON Cluj-Napoca. 
Înscrieri până în 12 mai 2017!

Alianta Romana a Universitatilor Tehnice se reuneste la Cluj-Napoca – gazda, Universitatea Tehnica!

.

10 aprilie 2017 - Vizita la Continental Automotive Systems Sibiu

Continental Automotive Systems Sibiu oferta studentilor din ultimul an de studiu oportunitatea de a vizita locatia din Sibiu, Str. Salzburg nr. 8.

Aplicarea se poate face pana in data de 30 martie 2017, la adresa: http://www.continental-jobs.com/index.php?ac=jobad&id=385345. 

Tenaris Silcotub - Programe pentru studenti si absolventi

TenarisSilcotub - Programe studenti si absolventi 2017-2018 Romania.pdf (1.3 MiB)

Cluj Innovatin Days 2017 - Digital economy

Cluj Innovation Days 2017 pune reflectoarele pe economia digitala

Manageri și specialiști din domeniul IT, reprezentanți din mediul academic, de afaceri și administrație publică sunt așteptați în 30-31 martie la a cincea ediție a forumului. Dezbaterile vor viza patru subdomenii cheie ale dezvoltării inteligente:
 1
. Bioinformatica și medicina digitală, 
 2
. Internet of Things 
și aplicații în agricultură,
 3. Orașe inteligente, 

 4. Securitate cibernetică. 

La eveniment vor participa specialiști români și străini, reprezentanți ai structurilor europene și ai unor centre de cercetare și inovare din țară și străinătate, manageri și oameni de afaceri.

Cluj Innovation Days este un forum regional anual organizat de Cluj IT Cluster începând cu 2013 și care urmărește consolidarea comunității IT și facilitarea interacțiunii cu parteneri de afaceri și sectorul public.

Date despre eveniment regasiti la adresa: http://clujinnovationdays.com/

 

© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus
" "