Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Concurs de proiecte Academia dpIT, editia 2021

Programul Academia dpIT (Descoperă-ți pasiunea în IT) este cel mai mare program comunitar de mentorat și educație practică dedicat liceenilor, dezvoltat prin contribuția comună a mediului de business, academic și școlar. Sprijină tinerii în cea mai importantă etapă formativă, oferindu-le atât o perspectivă asupra carierei în IT, cât și repere de bază în procesul dezvoltării personale.

 

Timp de 7 luni, elevii au posibilitatea de a explora domeniul tehnologiei prin interacțiune directă cu responsabilități reale și mediul de muncă dintr-o companie, ei având acces în firmele de IT partenere, unde, grupați în echipe, muncesc efectiv la realizarea unor produse, parcurgând toți pașii necesari dezvoltarii unui proiect.

 

Academia dpIT cuprinde: programul de practică, mentorat, programul de training, concursuri, expoziția aplicațiilor și festivitatea de premiere.

 

În data de 1 octombrie 2021 a avut loc jurizarea concursului de proiecte din cadrul Academiei dpIT ediția 2021. Din comisia de evaluare au făcut parte 8 reprezentanți ai principalilor parteneri dpIT, printre care și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, reprezentată în juriu de Conf.dr.ing. Ovidiu Stan, Director al Compartimentului pentru Relația cu Mediul Socio-Economic. 


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus