Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Incubatorul national JA BizzFactory, inscrieri pana pe 28 ianuarie 2022

Junior Achievement Romania lansează Incubatorul Național JA BizzFactory™ 2022. Înscrierile sunt deschise până pe 28 ianuarie 2022 (inclusiv).

 

Condiții de participare: vârsta maximă 30 de ani, echipe 2-5 membri și un profesor coordonator, pot fi formate și echipe mixte de la facultăți/universități diferite.

 

Incubatorul este cea mai importantă componentă a programului internațional de Antreprenoriat Junior Achievement, având ca obiective dezvoltarea competențelor antreprenoriale, digitale și de comunicare necesare pentru profesiile viitoare și motivarea elevilor sau studenților să pună în practică ce au învățat în cadrul programului JA de educație antreprenorială pentru a trece de la idee la afacere pilot sau start-up. Pe perioada incubatorului, tinerii vor beneficia de acces la resurse pe teme de antreprenoriat, sesiuni de training și consultanță susținute de specialiști și pot accesa gratuit cursuri și certificări internaționale. Cele mai bune echipe din țară vor reprezenta România la finala europeană a competiției de antreprenoriat, Gen-E.

 

Formular de înscriere

Înainte de a completa formularul, studenții se pot consulta cu privire la informațiile solicitate folosind acest șablon. Ulterior, echipele selectate pentru etapa următoare vor fi sprijinite pentru a-și dezvolta planul de afaceri.


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus