Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Intalnire comuna UTCN si XPN Focus Grup Constructii & Infrastructura, 17 martie 2022

Joi, 17 martie 2022, a avut loc întâlnirea comună dintre conducerea Universității Tehnice din Cluj-Napoca, reprezentanții ADR Nord-Vest și membri XPN Focus Grup Construcții & Infrastructură din cadrul platformei de networking X Party & Networking.

 

Reprezentanții UTCN și ADR Nord-Vest prezenți la întâlnire au fost: Prof.dr.ing. Daniela Popescu - Prorector; Conf.dr.ing. Iuliu-Ștefăniță GUȚIU - Prorector; Prof.dr.ing. Daniela Manea - Decan, Facultatea de Construcții; Conf.dr.arh. Șerban Țigănaș - Decan, Facultatea de Arhitectură și Urbanism; Conf.dr.ing. Ciprian Bacoțiu - Prodecan, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor; Alexandru Lazarec - Director Compartimentul Tehnic pentru Fonduri Structurale; Dorin Domuța - Şef Departament Dezvoltare Regională, Proiecte şi Relaţii Internaţionale, ADR Nord-Vest; Laviniu Chiș - Șef Compartiment Platforma INNO, ADR Nord Vest. 

Alături de aceștia au mai fost prezenți și membri ai unora dintre cele mai importante companii și instituții care activează în domeniul construcțiilor. 

 

Întâlnirea a reprezentat prijelul perfect de a aduce împreună practicienii din Construcții & Infrastructură, conducerea UTCN, conducerea facultăților de profil (Arhitectură și Urbanism, Construcții, Ingineria Instalațiilor) și ADR Nord-Vest, cu scopul de a facilita comunicarea între părțile prezente și a crea astfel legături de colaborare în ceea ce privește domeniul business, transferul tehnologic, programele de internship și ofertele de angajare pentru studenți, posibilitatea de accesare a unor fonduri de cercetare/producție în parteneriat cu universitatea și posibilitatea companiilor de a deveni furnizori în proiectele UTCN.

 


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus