Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Luna Michelin@UTCN, 10-30 mai 2023

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, prin Compartimentul pentru Relația cu Mediul Socio-Economic, a fost gazda unei serii de evenimente organizate în cadrul Lunii Companiei Michelin, în perioada 10 - 30 mai 2023. Astfel, studenții universității au avut oportunitatea de a participa la șase sesiuni susținute de experți ai companiei Michelin, de a interacționa direct cu aceștia și de a primi răspunsuri la întrebările lor, dar și de a afla despre oportunitățile de carieră oferite de Michelin. Workshop-urile au abordat teme diverse, precum Profesia de inginer în industria anvelopelor, Codul din spatele anvelopelor Michelin, Cum realizezi o prezentare de succes sau Evoluțiile și inovațiile din lumea anvelopelor.

 

Studenții universității au manifestat un interes crescut pentru întâlnirile cu reprezentanții Michelin, la sesiunile organizate pe parcursul lunii mai participând peste 1000 de studenți dornici să afle lucruri noi și să facă un pas important către o viitoare carieră de succes. Ca un bonus din partea companiei, participanții cei mai activi în cadrul sesiunilor au primit diverse cadouri și toți au avut șansa să câștige premii precum invitații la cursuri de conducere defensivă și vouchere la o cursă de karting împreună cu trei prieteni.

 

La finalul sesiunilor, studenții au avut ocazia să viziteze fabrica Michelin din Zalău și au putut observa cum se desfășoară activitatea în interiorul uneia dintre cele mai importante companii din industrie la nivel mondial.

 

Michelin este într-o permanentă căutare de talente, iar unul dintre obiectivele companiei este acela de a angaja pentru o carieră, nu pentru un post. Mai multe detalii despre joburile și internship-urile oferite de Michelin puteți consulta aici: https://jobs.michelin.ro/ro.

 


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus