Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Noaptea Muzeelor, 14 mai 2022

Data de 14 mai 2022 a reprezentat celebrarea Nopții Europene a Muzeelor, ajunsă la cea de-a 18-a ediție.

 

La nivel local, evenimentul Noaptea Muzeelor a fost coordonat de Centrul de Cultură Urbană al Primăriei municipiului Cluj-Napoca. Muzeele, centrele culturale și galeriile universităților din oraș au fost deschise până după miezul nopții.

 

În parteneriat cu Centrul de Cultură Urbană, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, prin Compartimentul pentru Relația cu Mediul Socio-Economic, a fost gazda evenimentului „Tehnologia de mâine în expoziția de azi", organizat la Casino. Aici publicul a putut vizita „Laboratoul UTCN", unde au avut loc expoziții de tehnologii și inovații, astrofotografie și un concert live. Participanții au testat și admirat invenții de ultimă generație, precum arhitectură în miniatură, construcții din lemn de balsa, calculatoare, circuite, instalații și roboți, dar și mașina solară, cea de Formula 1 și chiar o barcă din beton.

 

Expoziția „Tehnologia de mâine în expoziția de azi" a avut 6000 de vizitatori, fiind expoziția cu cel mai mare număr de vizitatori din cadrul programului Noaptea Muzeelor 2022.

 

 

  

  


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus