Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Workshop online IBM inscrieri pana 15 iunie 2020

Inițiativa IBM

IBM își extinde resursele de educație online prin intermediul unei noi ințiative, prin susținerea de workshop-uri gratuite cu scopul de a ajuta studenții să învețe despre tehnologii emergente precum Watson și modul de utilizare al acestora.

Aceste workshop-uri pot oferi utilizatorilor instrumentele necesare pentru a explora noi idei, cariere și cursuri pentru a-și atinge potențialul maxim - oricând, oriunde.

Detalii workshop-uri

Workshop-ul se va axa pe implementare hands-on, va dura aproximativ 2 ore și va fi axata pe zona de COGNITIVE. Din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare cunoștințe de inteligență artificială deoarece trainer-ul va include o prezentare a conceptelor necesare la începutul workshop-ului.

Numărul minim de participanți ar fi 20, iar pre-condițiile ar fi ca fiecare participant să aibă un laptop cu acces la internet pe care să execute laboratorul.

În cadrul evenimentului, participanții vor primi vouchere pentru IBM Cloud ce permit accesul la funcții premium în mod gratuit pe o perioada mai îndelungată de timp. În acest fel, cunoștințele predate pot fi folosite în practică (de exemplu, dezvoltare aplicații pentru licență etc.)."
 
In acest sens am facut un chestionar in care sa se inscrie studentii interesati (pana in data de 15 iunie) aici:

https://ac.utcluj.ro/anunturi/workshop-online-ibm-inscrieri-pana-15-iunie-2020.html.


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus