Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Concurs „Hack the virus”, 14-16 aprilie 2020

Hackaton-ul „HackTheVirus” este un concurs care se desfășoară în perioada 14-16 aprilie 2020. Este organizat de o echipă din șapte tineri care își doresc să fie solidari în lupta împotriva virusului și de asemenea, de a le oferi tuturor participanților posibilitatea de a-și pune ideile în aplicare. Totodată, acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru noi toți de a da dovadă de altruism în sprijinul umanității.

Scopul acestei competiții este de a dezvolta un prototip funcțional (pagină web, aplicație smartphone sau orice alt proiect software) menit să ajute la rezolvarea unei probleme apărute în cadrul domeniilor menționate.

Concursul este destinat tuturor persoanelor (fizice sau juridice) pasionate de programare care au expertiză în cel puțin un limbaj de programare. Pentru fiecare temă se vor propune niște întrebări care pot să servească drept ca punct de pornire sau cine dorește poate să-și valideze propria idee, vis-a-vis de întrebările care s-au propus. Singura condiție este ca concurenții să se încadreze în una dintre cele 5 teme și să poată rezolva o problema ridicată de pandemie.

Înscrierea pentru concurs a voluntarilor este deschisă până în data de 13 aprilie 2020, ora 16:00, iar a concurenților până în data de 14 aprilie 2020, ora 16:00, la adresa: http://fmi.unibuc.ro/hackthevirus/index.html#acasa.

 

Link pagina de Facebook UTCN: https://fmi.unibuc.ro/hackthevirus/?fbclid=IwAR14hdcfarkSp5byZUUCNZMI9PneZ2j7AFDAZbj78AkdZloSZpi0ZczT7RY.


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus