Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic

Contact

Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Adresa: Str. Memorandumului, nr. 28, Sala P4, Cluj-Napocaa

Telefon: 0264 202 371
Email: mediul.economic@staff.utcluj.ro

Vizita UTC-N la compania Saint Gobain Rigips, 29 martie 2018

Compania Saint Gobain Rigips Turda a organizat în data de 29 martie 2018 o vizită pentru reprezentanții Universității la sediul firmei, ca parte a demarării acțiunii de colaborare între cele două entități.

 

Întâlnirea a fost găzduită de management-ul Saint Gobain Rigips Turda, din colectivul căruia fac parte: dna Monica Csaszar (Director de Operațiuni Industriale Saint Gobain Rigips), dna Aurora Paraschivescu (Plant Manager Fabrica de Ipsos Rigips SG), dl Marius Rus (Plant Manager Fabrica de Plăci Gips Carton SG), dna Dana Souca (HR Manager), dna Laura Hagău (HR Business Partner), dna Adriana Boboș (HR Project Manager), dl Cristian Botar (Manager Training și Dezvoltare), dl Alin Gavriliu (Manager Investiții), dl Florin Cardos (Manager Suport Tehnic) și dl Augustin Revnic (Inginer Investiții).

 

Din partea UTC-N, au participat dl Decan Prof.dr.ing. Ionel Chicinaș (Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului), dl Decan Prof.dr.ing Bâlc Nicolae (Facultatea de Construcții de Mașini), dl Decan Prof.dr. ing. Mircea Cristian Dudescu (Facultatea de Mecanică), dl Prodecan Prof.dr.ing. Gheorghe Sebestyen (Facultatea de Automatică și Calculatoare) și dna Cristina Câmpeanu (Compartimentul pentru Relația cu Mediul Socio-Economic).

 

Întâlnirea a avut două componente, și anume discuții în cadrul întrevederii cu managementul companiei, la sediul acesteia, unde s-a realizat o prezentare a grupului Saint Gobain în lume și în România și s-au conturat direcții posibile de colaborare cu mediul universitar, iar în cea de-a doua parte a programului, oaspeții au avut ocazia să viziteze Fabrica de Ipsos Rigips SG Turda și Fabrica de Plăci de gips carton SG Turda.

 

Concluziile întâlnirii au constat în exprimarea intenției celor două părți de a semna un acord cadru și de a colabora în acțiuni de care să beneficieze studenții Universității (programe de internship și practică, teme de masterat, posibil și proiecte de cercetare).

 


© Compartimentul pentru Relatia cu Mediul Socio-Economic
Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter utcn google plus